Kultur Shock premijerno u Šibeniku 20. travnja

Koncert je trebao biti održan u Hangaru, koji je prošlog tjedna izgorio do temelja. Informacije o novoj lokaciji još nisu poznate.

Jedan od predvodnika gypsy-punk vala u svijetu, američki bend Kultur Shock, svoj premijerni nastup u Šibeniku imat će 20. travnja kada sviraju na tradicionalnoj rock fešti u gradu – devetom izdanju Kulturaljke!

Nastup u Šibeniku dio je njihove velike ovogodišnje europske turneje na kojoj promoviraju svoj novi, za sada neimenovani album, koji izlaži krajem ožujka. Svirka na Kulturaljci bit će ujedno i jedini nastup tog benda u Dalmaciji u sklopu turneje.

Koncerti Kulturaljke odvijali su se proteklih godina na više lokacija, koje su za to potrebu bile prenamijenjene iz derutnih prostora u koncertne dvorane. Kako je Hangar, u kojem su koncerti Kulturaljke bili organizirani zadnjih pet godina, nedavno izgorio do temelja, koncert Kultur Shocka održat će se na novoj lokaciji u Šibeniku, o čemu će biti riječi uskoro.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X