Kurt Cobain estate izbacio novu kolekciju odjeće ‘Kurt Was Here’

Cijena majice ‘Kurt Was Here’ iznosi 113 američkih dolara, tj. 757 kuna.

Kurt Was Here – linija odjeće

The End of Music LLC, produžena ruka Kurt Cobain estatea, udružio se s tvrtkom Live Nation Merchandise kako bi lansirali novu liniju odjeće u znak štovanja pokojnoig frontmena Nirvane.

Kolekcija “Kurt Was Here” sadrži majice i hudice ukrašene originalnim umjetničkim djelima, skicama i rukom pisane bilješke Cobaina, navodi Rolling Stone. Svaki je predmet iz kolekcije “osmišljen pod kreativnim vodstvom” Cobainove kćeri, Frances Bean.

Odjeća će biti dostupna u ograničenim količinama putem tvrtke Barney u SAD-u, Selfridges-a u Velikoj Britaniji, a putem interneta putem novootvorenog portala KurtCobainShop.com. Neke majice koštaju čak i 113 dolara.

U izjavi Rolling Stoneu, predstavnik za Live Nation Merchandise, rekao je, „Vjerujemo da je važnost umjetnosti izuzetno snažna u današnjoj društvenoj i političkoj klimi i da je pravo vrijeme da ovu zbirku Kurtovih djela podijelimo s umjetnicima, kolekcionarima i obožavatelji, dopuštajući im da na novi način iskuse Kurtovu ostavštinu i zajednički proslave njegov trajni utjecaj na svijet. “

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X