Kurt Cobain estate izbacio novu kolekciju odjeće ‘Kurt Was Here’

Cijena majice ‘Kurt Was Here’ iznosi 113 američkih dolara, tj. 757 kuna.

Kurt Was Here – linija odjeće

The End of Music LLC, produžena ruka Kurt Cobain estatea, udružio se s tvrtkom Live Nation Merchandise kako bi lansirali novu liniju odjeće u znak štovanja pokojnoig frontmena Nirvane.

Kolekcija “Kurt Was Here” sadrži majice i hudice ukrašene originalnim umjetničkim djelima, skicama i rukom pisane bilješke Cobaina, navodi Rolling Stone. Svaki je predmet iz kolekcije “osmišljen pod kreativnim vodstvom” Cobainove kćeri, Frances Bean.

Odjeća će biti dostupna u ograničenim količinama putem tvrtke Barney u SAD-u, Selfridges-a u Velikoj Britaniji, a putem interneta putem novootvorenog portala KurtCobainShop.com. Neke majice koštaju čak i 113 dolara.

U izjavi Rolling Stoneu, predstavnik za Live Nation Merchandise, rekao je, „Vjerujemo da je važnost umjetnosti izuzetno snažna u današnjoj društvenoj i političkoj klimi i da je pravo vrijeme da ovu zbirku Kurtovih djela podijelimo s umjetnicima, kolekcionarima i obožavatelji, dopuštajući im da na novi način iskuse Kurtovu ostavštinu i zajednički proslave njegov trajni utjecaj na svijet. “

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X