LAA će vraćati novac i od odgođenih i od otkazanih koncerata

‘Uslijed brojnih upita koje dobivamo na dnevnoj bazi vezano za situaciju s odgođenim / otkazanim koncertima, ovdje su informacije koje se odnose na koncerte u našoj organizaciji’, objava je na službenom Facebooku poznate hrvatske koncertno-promotorske agencije LAA.

  •  
  •  
LAA agencija

Objavu LAA agencije prenosimo u cijelosti:

LAA će vraćati novac za sve kupljene ulaznice za otkazane koncerte, a povrat će biti moguće ostvariti i za samo odgođene koncerte. Smatramo da je publika jednako bitan faktor svakog događaja kao i sam izvođač te ćemo pokušati ne okrenuti joj leđa u ovoj, za sve nas, teškoj i specifičnoj situaciji.

Svaki koncert koji je odgođen i ima novi termin, publika s već kupljenom ulaznicom najnormalnije ide na njega. Svi kojima novi termin ne odgovara ili im jednostavno svaka dodatna kuna trenutno puno znači, mogu ostvariti povrat novca. Razumijemo i da mnogima koncerti i razmišljanje o istima nisu pri vrhu prioriteta. Nama će naravno za preživljavanje i opstanak u poslu puno značiti da ljudi zadrže ulaznice i dođu na koncerte, a takve ćemo u procesu pokušati i nagraditi bilo besplatnim plakatima ili nekim budućim popustima. O tome detaljnije na pojedinačnim FB eventima. No ponavljamo, ako nekome treba sada novac i ne želi čekati novi termin, novac će dobiti na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena u vremenskom roku koji ćemo objaviti za svaki koncert zasebno.

Otkazani koncerti – kupci ostvaruju povrat novca jer se koncert ne događa. Srećom, takvih za sada nemamo te u suradnji s izvođačima radimo na novim terminima. Nadamo se da će svi, ili barem velika većina naših koncerata, dobiti nove datume vrlo uskoro.

Budite dobro, čuvajte se, pazite na sebe i svoje bližnje i vidimo se na koncertima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X