Lady Gaga se ispričala za suradnju s R. Kellyem

U velikoj pisanoj isprici koju je sinoć, 10. siječnja, objavila na svojem službenom Twitteru navodi da će pjesmu koju je napravila s Kellyem, ‘Do What U Want’, dati ukloniti s iTunesa i ostalih streaming servisa na kojima se pojavljuje.

Lady Gaga u crnom Muglerovom lateksu (Foto: Mariano Vivanco, modni urednik: Nicola Formichetti, frizura: Bob Recine i šminka: Billy B) - Universal Music
Lady Gaga (foto: Mariano Vivanco/ izvor: Universal Music)

U osvit novih kontroverzi oko seksualnog zlostavljanja povezanog s R. Kellyem, Lady Gaga je sinoć, 10. siječnja, preko Twittera uputila i službenu ispriku zbog kolaboracije sa optuženim pjevačem.

“Stojim iza svih tih žena, 1000% im vjerujem, razumijem njihovu patnju i bol, i snažno se zalažem da se njihovi glasovi čuju”, napisala je Gaga referirajući se na sijaset žena koje je ustalo protiv Kellya u dokumentarnom serijalu “Surviving R. Kelly”, koji se fokusira na njegove kontroverze. “Žao mi je, i zbog moje krive procjene u mladosti, i zbog toga što se ovom pitanju nisam obratila ranije.”

Gaga je najavila i micanje sporne kolaboracije s iTunesa i ostalih streaming servisa na kojemu se pjesma s R. Kellyem pojavljuje. Podsjećamo, riječ je o singlu “Do What U Want” s njenog trećeg studijskog albuma “ARTPOP”, iz 2013. godine. Gaga je s Kellyem pjesmu izvodila i uživo, u dva navrata, jednom u “Saturday Night Liveu” i drugi put tijekom dodjele američkih glazbenih nagrada.

Cjelovitu Gaginu objavu pogledajte ispod.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X