Lady Gaga se ispričala za suradnju s R. Kellyem

U velikoj pisanoj isprici koju je sinoć, 10. siječnja, objavila na svojem službenom Twitteru navodi da će pjesmu koju je napravila s Kellyem, ‘Do What U Want’, dati ukloniti s iTunesa i ostalih streaming servisa na kojima se pojavljuje.

  • 7
    Shares
Lady Gaga u crnom Muglerovom lateksu (Foto: Mariano Vivanco, modni urednik: Nicola Formichetti, frizura: Bob Recine i šminka: Billy B) - Universal Music
Lady Gaga (foto: Mariano Vivanco/ izvor: Universal Music)

U osvit novih kontroverzi oko seksualnog zlostavljanja povezanog s R. Kellyem, Lady Gaga je sinoć, 10. siječnja, preko Twittera uputila i službenu ispriku zbog kolaboracije sa optuženim pjevačem.

“Stojim iza svih tih žena, 1000% im vjerujem, razumijem njihovu patnju i bol, i snažno se zalažem da se njihovi glasovi čuju”, napisala je Gaga referirajući se na sijaset žena koje je ustalo protiv Kellya u dokumentarnom serijalu “Surviving R. Kelly”, koji se fokusira na njegove kontroverze. “Žao mi je, i zbog moje krive procjene u mladosti, i zbog toga što se ovom pitanju nisam obratila ranije.”

Gaga je najavila i micanje sporne kolaboracije s iTunesa i ostalih streaming servisa na kojemu se pjesma s R. Kellyem pojavljuje. Podsjećamo, riječ je o singlu “Do What U Want” s njenog trećeg studijskog albuma “ARTPOP”, iz 2013. godine. Gaga je s Kellyem pjesmu izvodila i uživo, u dva navrata, jednom u “Saturday Night Liveu” i drugi put tijekom dodjele američkih glazbenih nagrada.

Cjelovitu Gaginu objavu pogledajte ispod.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh