Lepša Brena uskoro objavljuje EP ‘Bacači pogleda’

Srpsko-mađarski bend naziva Lepša Brena izdaje svoj prvi EP ‘Bacači pogleda’ u subotu, 29. veljače, a bend se već ranije predstavio pjesmom zanimljiva naziva ‘Haludovo, d.o.o.’.

Lepša Brena ‘Bacači pogleda’

Pjesme Lepše Brene crpe glazbenu inspiraciju iz mnoštva žanrova, kombinirajući elemente elektronike i gitarskog zvuka, ritmova za ples i melodija za kontemplaciju.

“Pesme koje čine EP „Bacači pogleda” tematski povezuje distancirano posmatranje različitih prostornih i društvenih fenomena, u maniru flanerizma. Mini album čini pet pesama, od kojih su četiri najnovije ostvarenje, dok poslednja zaokružuje ovo izdanje kao prva ikada napisana i snimljena pesma benda”, tvrdi sastav Lepša Brena koji svoju glazbu definira kao arhi-pop tj. arhitektonski pop.

Nazivi nekih od pjesama su “#BeGeUVodi” i “Ulice mrtve…mrtve…mrtve”

Lepša Brena nastaje 2017. godine kao duo iz Novog Sada/Budimpešte, sa idejom kombiniranja arhitektonske ideje i teme sa pop melodijama. Lepšu Brenu čine Attila Antal i Višnja Žugić, sa suradnicima Andrejom Nenadovom i Borisom Malinovićem.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X