Let 3 i Vlasta Delimar s ovcama u MSU-u

Provokativni performans sa šesnaest ovaca ugodno je šokirao sve prisutne u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Na snimanju novog spota LET3 su kliknuli na prvu s legendarnom umjetnicom Vlastom Delimar.

Let 3 i Vlasta Delimar

Iako je gotovo nemoguće doživjeti stado ovaca u galerijskom prostoru, to se ipak dogodilo usred MSU-a zahvaljujući prvorazrednoj rock atrakciji Let3 na snimanju njihova novog spota „Divljakuša“.

Mnoštvo znatiželjnih uzvanika nije vjerovalo vlastitim očima kada su Mrle i Prlja ušetali sa 16 ovaca, a kada se LET3 udružio s jednako fascinantnom umjetnicom Vlastom Delimar i započeo jedinstven performans, postalo im je jasno da se nalaze usred snimanja videospota popularnih riječkih glazbenika.

Let 3 s ovcama u MSU-u

Spot se snimao pod pokroviteljstvom Beck’sa u dijelu retrospektivne izložbe međunarodno poznate umjetnice Vlaste Delimar, a Mrle je objasnio kako su LET3 i Vlasta Delimar kliknuli na prvu:

„Naša suradnja s legendarnom Vlastom Delimar leži u našem jednakom senzibilitetu prema umjetnosti i performansu, što nas je i dovelo do zajedničke suradnje. Vlastina izložba savršeno se uklopila u scenografiju za novi spot „Divljakuša“, a ono što je nedostajalo mi smo doveli. A to su bile ovce, i to njih čak šesnaest. Evo idealnog spoja popularne kulture i suvremene umjetnosti.“

Riječki rokeri i ovaj su put zaintrigirali svojim jedinstvenim nastupom, a novi videouradak kao i nova pjesma željno se iščekuju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X