Let 3 i Vlasta Delimar s ovcama u MSU-u

Provokativni performans sa šesnaest ovaca ugodno je šokirao sve prisutne u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Na snimanju novog spota LET3 su kliknuli na prvu s legendarnom umjetnicom Vlastom Delimar.

Let 3 i Vlasta Delimar

Iako je gotovo nemoguće doživjeti stado ovaca u galerijskom prostoru, to se ipak dogodilo usred MSU-a zahvaljujući prvorazrednoj rock atrakciji Let3 na snimanju njihova novog spota „Divljakuša“.

Mnoštvo znatiželjnih uzvanika nije vjerovalo vlastitim očima kada su Mrle i Prlja ušetali sa 16 ovaca, a kada se LET3 udružio s jednako fascinantnom umjetnicom Vlastom Delimar i započeo jedinstven performans, postalo im je jasno da se nalaze usred snimanja videospota popularnih riječkih glazbenika.

Let 3 s ovcama u MSU-u

Spot se snimao pod pokroviteljstvom Beck’sa u dijelu retrospektivne izložbe međunarodno poznate umjetnice Vlaste Delimar, a Mrle je objasnio kako su LET3 i Vlasta Delimar kliknuli na prvu:

„Naša suradnja s legendarnom Vlastom Delimar leži u našem jednakom senzibilitetu prema umjetnosti i performansu, što nas je i dovelo do zajedničke suradnje. Vlastina izložba savršeno se uklopila u scenografiju za novi spot „Divljakuša“, a ono što je nedostajalo mi smo doveli. A to su bile ovce, i to njih čak šesnaest. Evo idealnog spoja popularne kulture i suvremene umjetnosti.“

Riječki rokeri i ovaj su put zaintrigirali svojim jedinstvenim nastupom, a novi videouradak kao i nova pjesma željno se iščekuju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X