Let 3 se vratio na Facebook nakon uskršnje ‘šupkoluk’ zabrane

Facebook stranica riječke grupe Let 3 ugašena je proljetos, vjerojatno nakon prijava, kad je Damir Martinović Mrle čestitao svim Hrvatima Uskrs s mladim lukom zabijenim u stražnjicu. Stranica je sad opet aktivna, a Mrle je iskoristio novi moment, tj. sličan nestanak stranice svećenika koji je prethodno kritizirao predsjednicu Republike zbog njenog vježbanja joge.

Damir Martinović Mrle (Izvor: Facebook)

“Povodom strašne nepravde i gašenja Let 3 profila zbog uskršnje čestitke i joge šupkolukom, simpatiziram sa don padre Ikeom čiji je profil također netragom nestao. Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu – pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile”, poziva basist Leta 3 svećenika Iku Mandurića (naziva ga ‘don padre Ikea’) koji je kritizirao Grabar-Kitarović, te zobg toga ostao bez profila, i dakako povodom ponovne aktivacije Facebook stranice riječkih rokera.

Podsjećamo da je u trenutku gašenja Facebook stranica imala preko 25 tisuća pratitelelja. Danas je krenula ispočetka i u trenutku objave ovog članka ima oko 900 pratitelja.

“Zajedno smo jači, obavezno dijelite dalje i zapratite novi profil”, poručuje Mrle.

Poslanica don padreu Ikei

Povodom strašne nepravde i gašenja Let 3 profila zbog uskršnje čestitke i joge šupkolukom, simpatiziram sa don padre Ikeom čiji je profil također netragom nestao.Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu – pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile. Zajedno smo jači, obavezno dijelite dalje i zapratite novi profil ❤

Gepostet von Let 3 am Dienstag, 30. Juli 2019

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X