Let 3 se vratio na Facebook nakon uskršnje ‘šupkoluk’ zabrane

Facebook stranica riječke grupe Let 3 ugašena je proljetos, vjerojatno nakon prijava, kad je Damir Martinović Mrle čestitao svim Hrvatima Uskrs s mladim lukom zabijenim u stražnjicu. Stranica je sad opet aktivna, a Mrle je iskoristio novi moment, tj. sličan nestanak stranice svećenika koji je prethodno kritizirao predsjednicu Republike zbog njenog vježbanja joge.

Damir Martinović Mrle (Izvor: Facebook)

“Povodom strašne nepravde i gašenja Let 3 profila zbog uskršnje čestitke i joge šupkolukom, simpatiziram sa don padre Ikeom čiji je profil također netragom nestao. Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu – pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile”, poziva basist Leta 3 svećenika Iku Mandurića (naziva ga ‘don padre Ikea’) koji je kritizirao Grabar-Kitarović, te zobg toga ostao bez profila, i dakako povodom ponovne aktivacije Facebook stranice riječkih rokera.

Podsjećamo da je u trenutku gašenja Facebook stranica imala preko 25 tisuća pratitelelja. Danas je krenula ispočetka i u trenutku objave ovog članka ima oko 900 pratitelja.

“Zajedno smo jači, obavezno dijelite dalje i zapratite novi profil”, poručuje Mrle.

Poslanica don padreu Ikei

Povodom strašne nepravde i gašenja Let 3 profila zbog uskršnje čestitke i joge šupkolukom, simpatiziram sa don padre Ikeom čiji je profil također netragom nestao.Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu – pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile. Zajedno smo jači, obavezno dijelite dalje i zapratite novi profil ❤

Gepostet von Let 3 am Dienstag, 30. Juli 2019

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X