‘Leteće banane’ – suradnja Valentina Boškovića i Banana zvuka

Valentino Bošković, prvi Bračanin u Svemiru, i Banana Zvuk, splitski sondsystem koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe, udružili su snage u pjesmi ‘Leteće banane’.

Valentino Bošković – VSSR

Riječ je o remiksu pjesme “Leteći pijati i jorcot (i Sondra)” koja se nalazi na prvom albumu Valentinota Boškovića, “VSSR”. Glazbeni kritičar Ilko Čulić proglasio ga je najboljim albumom 2014., a brojni portali, među njima i Ravno do dna i mediji uvrstili su ga među najbolja indie izdanja godine.

“Leteće banane” producirao je i remiksao Luka Barbić (TBF), a za mastering je zadužen Jerome Schmitt iz londonskog Airlab studija. Članovi Banana Zvuka i Valentinota Boškovića jednoglasno poručuju slušateljima: “Ji banane i jeb jorcota!”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X