Lika Kolorado ima novi singl ‘Kuća’

Zagrebački bend Lika Kolorado, čiji je frontmen glumac i radijski voditelj Filip Riđički, objavljuje novi singl ‘Kuća’, s njihovog drugog albuma ‘Kontura’ koji je izašao u veljači u izdanju Classic Recordsa.

Lika Kolorado (Foto: promo)

Autor glazbe je Vanja Senčar, a Filip Riđički potpisuje i tekst novog singla koji kao da proročanski progovora o trenutačnoj situaciji u kojoj se cijeli svijet nalazi i svaki pojedinac pokušava pronaći neki svoj siguran prostor u kojem se osjeća dobro, sretno i spokojno.

„I ništa mi ne možeš tu, ovu kuću je sagradio zvuk. I ništa mi ne možeš tu, ovaj zid je sagradio zvuk”, refren novog singla simbolički nagoviješta eskapizam, koji nam je u vremenima u kojima se nalazimo i nužan i nametnut. Tijekom pandemije svi smo bili zatvoreni u kuće, koje su postale simbol sigurnosti, ali i potencijalnih problema zbog premalog prostora i međuljudskih odnosa.

Upravo zbog toga novi singl Like Kolorado progovara o nekoj drugoj kući koja nije fizička, nego ju je sagradio zvuk, odnosno mi sami pomoću glazbe u vlastitoj glavi.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X