Lisa Hannigan & s t a r g a z e objavili live video ‘Nowhere To Go’

Danas je Lisa Hannigan podijelila video za pjesmu ‘Nowhere To Go’ sa svog nadolazećeg live albuma ‘Live In Dublin’ u suradnji s neo-klasičnim kolektivom Andréa de Riddera, s t a r g a z e.

Lisa Hannigan & s t a r g a z e ‘Live In Dublin’

Kako videozapis savršeno opisuje, “Live In Dublin” LP vidi Lisinu intimnu pjesničku preobrazbu u nešto posve očaravajuće i filmsko. Nastup je snimljen kada je suradnja krasila pozornicu prestižnog dublinskog National Concert Halla – nakon zaustavljanja na Barbicanu i raznih europskih festivala. Live album će biti objavljen preko Play It Again Sam etikete 31. svibnja 2019. godine.

O tome kako je bilo raditi s grupom s t a r g a z e, Lisa objašnjava: “Pristupaju pjesmi kao što bi pristupio bend, s entuzijazmom i glazbenošću koja se odmah osjećala kao da su svi ‘kod kuće’. Bila sam preplavljena što čujem svoje pjesme na tako širok način, ‘od crne i bijele do tehnicolora’, i nadala sam se da možemo učiniti više. ” I iz toga se rodila ideja o live albumu: “Ideju da se naposljetku napravi album i svira više zajedno osjećala sam se prirodnom i lakom. Nakon što sam snimila tri vlastite ploče, imala sam ideju snimanja uživo, ali htjela sam učinili to na nešto neobičniji način. Pozvali smo nekoliko prekrasnih aranžera tijekom sljedećih nekoliko godina i izgradili smo našu setlistu.”

Popis pjesama na albumu “Live In Dublin”:

Ora

Prayer For The Dying

Little Bird

Undertow

Bookmark

Anahorish

Nowhere To Go

Lo

Swan

We The Drowned

Lille

A Sail

Barton

Fall

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X