Lisa Hannigan & s t a r g a z e objavili live video ‘Nowhere To Go’

Danas je Lisa Hannigan podijelila video za pjesmu ‘Nowhere To Go’ sa svog nadolazećeg live albuma ‘Live In Dublin’ u suradnji s neo-klasičnim kolektivom Andréa de Riddera, s t a r g a z e.

Lisa Hannigan & s t a r g a z e ‘Live In Dublin’

Kako videozapis savršeno opisuje, “Live In Dublin” LP vidi Lisinu intimnu pjesničku preobrazbu u nešto posve očaravajuće i filmsko. Nastup je snimljen kada je suradnja krasila pozornicu prestižnog dublinskog National Concert Halla – nakon zaustavljanja na Barbicanu i raznih europskih festivala. Live album će biti objavljen preko Play It Again Sam etikete 31. svibnja 2019. godine.

O tome kako je bilo raditi s grupom s t a r g a z e, Lisa objašnjava: “Pristupaju pjesmi kao što bi pristupio bend, s entuzijazmom i glazbenošću koja se odmah osjećala kao da su svi ‘kod kuće’. Bila sam preplavljena što čujem svoje pjesme na tako širok način, ‘od crne i bijele do tehnicolora’, i nadala sam se da možemo učiniti više. ” I iz toga se rodila ideja o live albumu: “Ideju da se naposljetku napravi album i svira više zajedno osjećala sam se prirodnom i lakom. Nakon što sam snimila tri vlastite ploče, imala sam ideju snimanja uživo, ali htjela sam učinili to na nešto neobičniji način. Pozvali smo nekoliko prekrasnih aranžera tijekom sljedećih nekoliko godina i izgradili smo našu setlistu.”

Popis pjesama na albumu “Live In Dublin”:

Ora

Prayer For The Dying

Little Bird

Undertow

Bookmark

Anahorish

Nowhere To Go

Lo

Swan

We The Drowned

Lille

A Sail

Barton

Fall

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X