‘Ljubavi ni za lijek’ – nova glazbena suradnja grupe Mangroove i Remi iz Elementala

Nakon šarenog, sanjivog singla proljetnog singla ‘Sanjala sam ljubav’ Mangroove u ove zimske dane ulazi s glazbenom suradnjom. Autorski dvojac Toni Starešinić i Željka Veverec uz Silvija Bočića na bubnjevima i Tomija Novaka na kontrabasu ponovno je zakoračio na mračnu stranu ljubavi. Novi singl i videospot ‘Ljubavi ni za lijek’ donosi ponešto drugačiji zvuk i jedno žensko pojačanje – Remi.

Mangroove i Remi iz Elementala
Mangroove i Remi iz Elementala

“Željka i Toni su apsolutni genijalci, jako mi je drago što smo napravili zajedničku pjesmu. Već odavno sam ih zapazila i zabilježila u glavi kao bend s kojim bih voljela surađivati i, eto, to se i ostvarilo! Mislim da imamo sličan senzibilitet prema muzici, volimo masan i teški groove, instrumental me oduševio na prvo slušanje! Lijepo je i lako raditi s ljudima koji imaju takvu ljubav prema stvaranju kao što je imaju Mangroove”, izjavila je Mirela Priselac Remi povodom ove glazbene suradnje.

Spot je režirao Branko Bane Pašić, koji je s Mangrooveom radio i prošli singl “Sanjala sam ljeto”. Osim Remi i Željke u spotu glavnu ulogu ima mlada glumica Iskra Jirsak. Cijela priča temelji se na njihovim unutarnjim stanjima ljubavnog loma i nestanka ljubavi i svaka je zapravo priča za sebe, o sebi i u sebi. Mangrooveu je ovo prva suradnja sa Remi, a Željki uopće prva suradnja s još jednim ženskim vokalom.

“Za pjesmu sam od samih početaka imala viziju rapa ili naracije. Dugo smo tražili kako bismo to najbolje uobličili i tko bi najbolje sjeo, ali onda se pjesma sama odlučila za Remi. Remi se super uklopila i nadovezala na priču koju smo htjeli ispričati upravo svojom autentičnošću. Drago mi je da je rezultat ove suradnje odlična, moćna stvar”, objašnjava Željka Veverec, pjevačica Mangroovea, a Toni Starešinić dodaje: “Sa svakom novom pjesmom volimo unijeti i neke nove elemente u našu glazbu tako da je ovo prvi put da smo se poigrali i sa hip hopom, a i prvi put da je Željka udružila snage sa ženskim vokalom. Da bih parirao odličnoj izvedbi Željke i Remi i doveo nekako stvari u balans morao sam se udružiti sa Dave Smithom, novim sintesajzerom koji je pjesmu obogatio moćnim i sprženim zvukovima. Tako da će ova jesen bez obzira na vremenske prognoze definitivno biti vruća.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X