Ljubica Gurdulić obradila starogradsku pjesmu ‘Blijedi mjesec’

U vrijeme sveopće krize Ljubica Gurdulić i Jura Ferina, čiji je matični bend Svadbas, odlučili su razveseliti sebe, a možda i još ponekog, kažu, obradama starogradskih pjesama i njima dragih šansona.

Ljubica Gurdulić – Blijedi mjesec

Ljubica Gurdulić je u posljednjih godinu dana izdala i dva solo singla “U dvoje” i “Ispod neba”, dok Jura Ferina aktivno djeluje u glazbenoj produkciji, no ovaj put, glazbeni dvojac donosi nešto drugačije od njihovog dosadašnjeg autorskog i kantautorskog stvaralaštva. U svoj jednostavnosti aranžmana izvode starogradsku pjesmu “Blijedi mjesec” koristeći samo vokal i mellotron. Ništa pretenciozno, kažu… malo opuštanja i zabave.

Jura Ferina i Ljubica Gurdulić (Foto: promo)

Nježnim i sanjivim glasom Ljubica dočarava atmosferu ljubavne čežnje, mjeseca, planine i mora… Video koji prati pjesmu rad je Martine Meštrović koja je kamerom uhvatila čaroban trenutak u kojem se magličasti oblaci “navlače” na planinu i tako savršeno upotpunila njihovu “zen” izvedbu “Blijedog mjeseca”…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X