Lorde provokativno najavljuje svoj povratak

Nakon višemjesečnih špekulacija, novozelandska pjevačica Lorde izašla je s prilično provokativnom naslovnicom novog materijala.

Lorde ‘Solar Power’

Novozelandska kantautorica ažurirala je svoju web stranicu 8. lipnja kako bi prikazala naslovnicu albuma “Solar Power”, potencijalno prvog materijala nasljednika albuma “Melodrama”, koji je, slobodno se može reći, obilježio svijet popa 2017. godine.

“Povratak u 2021… Strpljenje je vrlina”, stoji u tekstu koji najavljuje “Solar Power” čija naslovnica sudeći po oštirim cenzorskim politikama društvenih mreža u najmanju ruku garantira blokadu svakog tko je u cijelosti objavi na njima.

Špekulacije o povratku Lorde na scenu eksplodirale su u redovima njezine baze obožavatelja krajem prošlog mjeseca kad je Primavera 2022 Sound Festival najavio novozelandsku pjevačicu kao jednu od festivalskih headlinerica, što bi trebao biti njen prvi nastup u tri godine (ako se ne dogodi ranije neki drugi).

Fitilj strpljenja time je još brže dogorio do kraja, a ‘prva mrvica koja je pala sa stola’ bila je izjava same Lorde da ‘novi materijal zvuči jebeno’, a jučer je objavljena naslovnica albuma nasljednika “Melodrame”.

Za sada se još uvijek ne zna točan datum objave albuma “Solar Power”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X