Louis CK govorio o ‘čudnoj godini’ iza njega u kojoj je izgubio 35 milijuna dolara u jednom satu

Nakon nastupa u kolovozu, u njujorškom klubu Comedy Cellars, Louis CK navodno je održao i novi stand-up u kojemu je, između ostaloga, govorio o ‘čudnoj godini’ koja je iza njega te o tome kako je zbog čitavog skandala izgubio 35 milijuna dolara.

  • 8
    Shares
Louis C.K. (izvor: YouTube)

Podsjećamo, lavina je krenula kada je New York Times objavio članak sa svjedočanstvima petero žena koje su Louis CK-a optužile da je koristio svoju poziciju moći i slave da ispred njih, tadašnjih njegovih zaposlenica ili kolegica, masturbira. CK se potom kratko oglasio o optužbama potvrđujući njihovu autentičnost, a zatim se povukao iz medijskog života gdje ga nije bilo do rečenog nastupa u Comedy Cellarsu ovog ljeta. Nastupe, čini se, CK namjerava nastaviti.

LaughSpin izvještava da je CK imao stand up nastup i prošli tjedan gdje se, za razliku od prvog puta, direktno obratio optužbama koje su ga teretile za neadekvatno seksualno ponašanje, a osvrnuo se i na posljednjih godinu dana medijskog hiatusa.

Kako piše LaughSpin, CK je rekao da je bio “u paklu i natrag” .

“Bila je to čudna godina”, rekao je, a zatim je počeo u detalje opisivati reakcije koje su stizale od kolega iz filmske industrije i komičarske zajednice. Nekoliko je tvrtki, opisao je, raskinulo ugovor s njim, uključujući FX i Netflix, a zatim je bio prisiljen i otkupiti prava za film “I Love You, Daddy”, koji je CK napisao i režirao, a izašao je neposredno nakon skandala.

“Izgubio sam 35 milijuna dolara u sat vremena”, komentirao je potez koji je povukao, između ostalog, i jer su distributeri odbili prikazivati film.

Nikakvih videa o CK-jevim stand up nastupima po YouTubeu ili ostalim platformama još nema. Nakon nastupa u Comedy Cellarsu, izašla je tek audio snimka čija se autentičnost ne da provjeriti.

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X