Louis CK govorio o ‘čudnoj godini’ iza njega u kojoj je izgubio 35 milijuna dolara u jednom satu

Nakon nastupa u kolovozu, u njujorškom klubu Comedy Cellars, Louis CK navodno je održao i novi stand-up u kojemu je, između ostaloga, govorio o ‘čudnoj godini’ koja je iza njega te o tome kako je zbog čitavog skandala izgubio 35 milijuna dolara.

  • 8
    Shares
Louis C.K. (izvor: YouTube)

Podsjećamo, lavina je krenula kada je New York Times objavio članak sa svjedočanstvima petero žena koje su Louis CK-a optužile da je koristio svoju poziciju moći i slave da ispred njih, tadašnjih njegovih zaposlenica ili kolegica, masturbira. CK se potom kratko oglasio o optužbama potvrđujući njihovu autentičnost, a zatim se povukao iz medijskog života gdje ga nije bilo do rečenog nastupa u Comedy Cellarsu ovog ljeta. Nastupe, čini se, CK namjerava nastaviti.

LaughSpin izvještava da je CK imao stand up nastup i prošli tjedan gdje se, za razliku od prvog puta, direktno obratio optužbama koje su ga teretile za neadekvatno seksualno ponašanje, a osvrnuo se i na posljednjih godinu dana medijskog hiatusa.

Kako piše LaughSpin, CK je rekao da je bio “u paklu i natrag” .

“Bila je to čudna godina”, rekao je, a zatim je počeo u detalje opisivati reakcije koje su stizale od kolega iz filmske industrije i komičarske zajednice. Nekoliko je tvrtki, opisao je, raskinulo ugovor s njim, uključujući FX i Netflix, a zatim je bio prisiljen i otkupiti prava za film “I Love You, Daddy”, koji je CK napisao i režirao, a izašao je neposredno nakon skandala.

“Izgubio sam 35 milijuna dolara u sat vremena”, komentirao je potez koji je povukao, između ostalog, i jer su distributeri odbili prikazivati film.

Nikakvih videa o CK-jevim stand up nastupima po YouTubeu ili ostalim platformama još nema. Nakon nastupa u Comedy Cellarsu, izašla je tek audio snimka čija se autentičnost ne da provjeriti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X