Lovely Quinces izvela neobjavljene pjesme za projekt AKUSTIK

Poslušajte ‘Poppy’ i ‘The Muffin Song’.

Lovely Quinces (foto: Dora Sabljić)

Lovely Quinces izvela je svoje dvije neobjavljene pjesme, “Poppy” i “The Muffin Song”, za projekt AKUSTIK.

Sniman u slikarskom ateljeu na Akademiji likovnih umjetnosti na Jabukovcu, AKUSTIK je glazbeni session s vizijom da predstavlja prazno umjetničko platno obogaćeno kreacijama njegovih trenutnih sudionika. Poetika umjetnosti izražena je kroz kolektiv umjetnika od kojih svatko svojim doprinosom sudjeluje u kreiranju audiovizualne cjeline stvarajući tako jedinstveno konceptualno djelo.

S idejom da sessioni budu sirovi, intimni i snimani u one take formi na različitim lokacijama pritom zadržavajući prepoznatljivu estetiku koja prati nekonvencionalne prostore i akustične izvedbe uz dozu improvizacije.

Session je sniman u prosincu 2021. u sklopu diplomskog projekta na Akademiji dramske umjetnosti. Režiju potpisuje Kim Kukuruzović, Luka Jazić je direktor fotografije, a ton je snimao Hrvoje Radnić. Fotografije sa snimanja potpisuje Dora Sabljić.

Dunja Ercegović je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces. Izrazito talentirana kantautorica, koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, iza sebe kao Lovely Quinces ima dva EP izdanja i gomilu singlova, te mnogobroje turneje po Europi i SAD-u. Dunja ujedno djeluje i pod imenom Bad Daughter, njen debi album “Let Me Panic” izglasan je za album 2021. godine, Dunja je dobila Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu, a prva prilika za čuti Bad Daughter bit će u zagrebačkom pogonu Jedinstvo u petak 6. svibnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X