Lovely Quinces nastupa na Canadian Music Weeku

Nakon izrazito uspješne 2013. godine, u kojoj se premijerno predstavila na glazbenoj sceni, oduševila kritiku i publiku, te objavila najavni EP ‘No Room For Us’ koji je u nizu medija proglašen najboljim domaćim izdanjem prošle godine, Lovely Quinces nastavlja puniti svoj kalendar inozemnih nastupa i u ovoj godini.

Lovely Quinces (Foto: Tomislav Sporiš)

Nakon nastupa na SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku, Dunja će se na sjevernoamerički kontinent vratiti ponovo u svibnju i nastupiti na Canadian Music Week konferenciji u Torontu. Poziv na ovaj događaj ne čudi posebno s obzirom da je Dunja u Torontu nastupala krajem prošle godine svirajući čak 6 puta unutar 3 dana na Indie Week festivalu gdje je ostavila sjajan dojam.

Canadian Music Week najstariji je i najcjenjeniji događaj ovakve vrste u Kanadi, a ove godine održava se njegovo 32. izdanje. U prošlosti su nastupala imena svih mogućih glazbenih žanrova uključujući Rihannu, Nick Cave-a & The Bad Seeds, Alanis Morissette, Katy Perry, Savages i mnoge druge. Ovogodišnji Canadian Music Week događa se od 6. do 10. svibnja.

Od regionalnih nastupa za sada treba izdvojiti Dunjin premijerni koncert u Crnoj Gori, na Sear Rock festivalu koji se održava 25/26 srpnja u Kotoru.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X