Lovely Quinces nastupa na Canadian Music Weeku

Nakon izrazito uspješne 2013. godine, u kojoj se premijerno predstavila na glazbenoj sceni, oduševila kritiku i publiku, te objavila najavni EP ‘No Room For Us’ koji je u nizu medija proglašen najboljim domaćim izdanjem prošle godine, Lovely Quinces nastavlja puniti svoj kalendar inozemnih nastupa i u ovoj godini.

Lovely Quinces (Foto: Tomislav Sporiš)

Nakon nastupa na SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku, Dunja će se na sjevernoamerički kontinent vratiti ponovo u svibnju i nastupiti na Canadian Music Week konferenciji u Torontu. Poziv na ovaj događaj ne čudi posebno s obzirom da je Dunja u Torontu nastupala krajem prošle godine svirajući čak 6 puta unutar 3 dana na Indie Week festivalu gdje je ostavila sjajan dojam.

Canadian Music Week najstariji je i najcjenjeniji događaj ovakve vrste u Kanadi, a ove godine održava se njegovo 32. izdanje. U prošlosti su nastupala imena svih mogućih glazbenih žanrova uključujući Rihannu, Nick Cave-a & The Bad Seeds, Alanis Morissette, Katy Perry, Savages i mnoge druge. Ovogodišnji Canadian Music Week događa se od 6. do 10. svibnja.

Od regionalnih nastupa za sada treba izdvojiti Dunjin premijerni koncert u Crnoj Gori, na Sear Rock festivalu koji se održava 25/26 srpnja u Kotoru.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X