Luce baladom ‘Proći će’, najavljuje nadolazeći album prvijenac

”Proći će’ je jedna od onih pjesama koje su dugo ‘kuhale’ u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s ‘Proći će’. Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti’, o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica.

  • 32
    Shares
Luce (Foto: Luka Nižetić)

Pjesma “Proći će” šesti je singl kojim Luce najavljuje “Susret”, svoj album prvijenac, koji se u izdanju Menarta očekuje početkom listopada. Nakon toga će uslijediti i njegova koncertna promocija, 19. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivan, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna do 19.9. nabavite na službenim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb, Dallas Records, Paromlinska 49/1, Zagreb, Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a, te prodajna mjesta Ticketshopa.

  • 32
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh