Luce započela novi autorski ciklus singlom i video spotom ‘U sjećanju’

Pjevačica s jednim od najljepših vokala upravo je objavila novi singl. ‘Poruka pjesme je da su nama bitne i voljene osobe u životu uvijek prisutne u nekom obliku, jer dok god smo mi živi, sjećanja i uspomene na njih žive s nama, pa čak i onda kad oni više fizički nisu tu’, objašnjava Luce.

Luce ‘U sjećanju’

Za pjesmu u “U sjećanju” Luce kaže da je početak jednog njenog novog ciklusa i prvi singl koji će se naći na novom albumu.

“Tekst potpisujem ja, a glazbu sam radila zajedno s Markom Mrakovčićem, koji je ujedno i producent i aranžer pjesme koju su moji dečki iz benda (Filip Pavić na gitari, Marino Vinja na basu, Vibor Čerič na klavijaturama i Edi Grubišić na bubnjevima) uživo odsvirali, uz pomoć saksofoniste Luje Parežanina i trubača Mate Picukarića”, pojasnila je Luce ovom prigodom.

Po pitanju nastanka i ideje za video spot je kazala: “Dinko Šimac odnosno Beyond Pines ekipa je zaslužna za ovaj topli i atmosferični video broj kojeg smo snimali u Domu za starije u Koprivnici i ovim putem se zahvaljujem Ani, Alojzu, Andrei i Mariu na divnom plesu, pozitivi i veselju na snimanju.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X