‘Mače’ – originalnim i opasnim spotom Kandžija najavio novi album ‘Nema labavo’

Novi videospot ‘Mače’ Kandžije i Golih žena ujedno je i potvrda izlaska novog studijskog albuma ‘Nema Labavo’ koji će biti u prodaji od 11. prosinca.2015., u izdanju Universal Music Hrvatska.

  •  
  •  
Kandžija i Gole žene - Mače
Kandžija i Gole žene – Mače

„Imam bend. Imam mačku. Pola benda živi u drugom gradu i onda smo išli na probe da bi napravili album. Vodili smo mačku. Bilo je zajebano. Ovo je pjesma koja otvara album i govori o tom.” Kratko i jasno objašnjava Kandžija.

Videospot „Mače“, koji prati uvodnu pjesmu s novog albuma, još jedno je sjajno djelo provjerena ekipe koja je ideju, koja se činilo neizvedivom, sprovela u djelo; Boris Sekulić – produkcija i režija, Filip Tot – kamera te Maida Srabović – montaža:

[youtube]https://youtu.be/ZiyaFOIIxrE[/youtube]

Novi album “Nema Labavo” do sad su najavili ljetni singl „Crkva”, zatim pjesma „Ja Se Zovem” koju je bend ponudio na besplatan download i sada videospot „Mače”, za pjesmu koja otvara sam album. Već idućeg tjedna bend će na svom VEVO kanalu predstaviti novi video uradak za novi radijski singl „Đuro”.

Počele su i prednarudžbe za novi album „Nema Labavo“ koji će se naći u prodaji od 11.12.2015. godine. Album je od danas moguće prednaručiti i putem GooglePlay i iTunes glazbenih servisa: https://Kandzija.lnk.to/NemaLabavoGplay i https://Kandzija.lnk.to/NemaLabavoiTunes

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X