Majke prekinule koncert u Splitu, organizator poručuje: čuvajte ulaznice!

Zbog problema sa zvukom, Goran Bare i Majke nisu završili koncert na službenom otvaranju novog splitskog kluba Spaladium Underground.

Goran Bare

Prema svjedočenju nazočnih obožavatelja, problemi sa zvukom mogli su se nazrijeti već za nastupa predgrupe Šetači, čiji su koncert tehnički problemi skratili na svega tri pjesme. Goran Bare se s Majkama otpočetka borio s mikrofonijom, no pravi su problemi, tvrde naši izvori, počeli od pjesme „Odvedi me“. Ono što je izlazilo iz razglasa nije se moglo razabrati, a čini se da ni iz monitora na stageu nije izlazio puno slušljivi zvuk, pa je Bare glasnim negodovanjem i gestikulacijom davao do znanja da mu nešto nije po volji.

„Nije to to, ne čujem sebe, ne čujem vas. Nismo ovo mi“, ispirčao se Bare publici, otprašio još nekoliko pjesama, izašao na jedan bis i podosta skraćeni koncert prinudno priveo kraju. Splitska publika mu nije zamjerila, njegovo ime izvikivalo se još dugo nakon odlaska Majki s bine.

Prema riječima organizatora, a i Bare je to u nekoliko navrata tijekom koncerta podvukao, problem leži u „previše betona“ (klub se nalazi u garaži ispod Spaladium Arene) te neprikladnoj akustici prostora zbog koje su nastali nemogući uvjeti za „normalnu refleksiju zvuka“.

Hodočasnici rock koncerata u Splitu nadaju se da će se uskoro pronaći neko rješenje za „zvučne probleme“, jer, prema prvim dojmovima, radi se o izuzetno atraktivnom koncertnom prostoru koji prima i do dvije i pol tisuće ljudi (na Majkama ih se skupilo zavidnih 1200). Organizator apelira na sve one koji su u petak, 29. travnja, nazočili prekinutom koncertu Majki, da sačuvaju ulaznice od koncerta, jer postoji mogućnost da s im s njima bude dozvoljen besplatan ulaz na idući rock koncert u Spaladium Undergroundu. Šuška se da bi to mogli biti Partibrejkersi.

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X