Makedonski bend CODE 369 objavio album ‘Stages of Love’ za Croatia Records

Code 369 makedonski je bend iz Bitole osnovan 2020. godine, a nastavak je to dugogodišnjeg glazbenog djelovanja članova Pumpersa, Irene Dimovske, Daniela Mitrevskog i Ile Lulevskog.

CODE 369 ‘Stages of Love’

CODE 369 u svoju glazbu unose novi glazbeni moment funka, jazza i klasičnih instrumentalizacija koji se utkaju u prepoznatljivu rock bazu i utjecaje suvremene glazbe iz domene popa i rocka.

Album “Stages of Love” sadrži dvanaest pjesama, i to je prvi album koji su kreirali i snimili pod imenom CODE 369. Njihova glazbena misao uvijek je na granici između alternativnog rocka i komercijalne rock i pop glazbe, zadržavajući svježinu, slobodu i avangardne ideje prve kategorije i prihvatljivost druge. U njihovim tekstovima mogu se prepoznati univerzalne ljudske i književne vrijednosti, ljubav kao pokretač i snaga pojedinca kao pokretača prema najboljem sebi.

“Dobivamo zaista lijepe reakcije publike na naše pjesme, vole ono što mi skladamo i primili su našu glazbu kao svoju. Uživaju slušajući nas i to je za nas najdraža nagrada”, rekla je pjevačica benda, Irena Dimovska. A publika će imati priliku uživati slušajući album prvijenac grupe CODE 369 uživo ove subote u Tvrđavi Brod na CMC 200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X