Mali čovjek želi preko crte – jeste li vi taj?

Mali čovjek radi a ne prima plaću. Mali čovjek ima veliko srce. Mali je čovjek opterećen kreditima. Mali čovjek ne igra glavne uloge. Mali čovjek se bori za vlastitu egzistenciju. Glas malog čovjeka rijetko se čuje… Jeste li vi mali čovjek?

Mali čovjek želi preko crte

Umjetnički kolektiv Montažstroj pokreće novi projekt u kojem želi istražiti tko su “mali ljudi” među nama i mogu li oni prijeći granice koje im društvo nameće. Dva desetljeća nakon velikog agitprop hita “Croatia in flame”, Montažstroj se vraća glazbenim izazovima u multimedijalnom projektu “Mali čovjek želi preko crte”. Nastavljajući se na vlastitu dugogodišnju misiju stvaranja društveno angažirane umjetnosti koja preuzima odgovornost za zajednicu u kojoj nastaje, Montažstroj će u novom projektu ispitati može li glazba postati oruđe zagovora i izravnog poticanja na društvene promjene.

Cilj projekta “Mali čovjek želi preko crte” je okupljanje “Zbora malih ljudi” koji će ujediniti svoje glasove i nastupiti 14., 15. i 16. ožujka 2014. godine u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade – Pogon Jedinstvo. Montažstroj poziva sve one koji su spremni zapjevati borbene pjesme politički nekorektnog sadržaja da se do 30. siječnja 2014. godine prijave na audiciju koje će se održati u subotu, 1. veljače 2014. godine. Prijave se zaprimaju na e-mail adresu [email protected] a svi zainteresirani trebaju poslati svoje podatke (ime, prezime, dob, zanimanje i telefonski broj) kao i kratku informaciju o svom dosadašnjem pjevačkom iskustvu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X