Måneskin ugostio Iggyja Popa u novoj verziji pjesme ‘I Wanna Be Your Slave’

‘Svi smo odrasli slušajući njegovu glazbu, a on nas je inspirirao da osnujemo bend’, poručuju ovogodišnji talijanski pobjednici Eurosonga.

Maneskin feat. Iggy Pop ‘I Wanna Be Your Slave’

Måneskin, pobjednici Eurovizije 2021, udružili su se s Iggyjem Popom za novu verziju njihovog singla “I Wanna Be Your Slave”.

Izvorna verzija pjesme pojavila se na drugom albumu talijanske grupe “Teatro d’ira: Vol. I”, koja je dospjela i na Top 10 službene britanske top liste singlova.

Govoreći u zajedničkom priopćenju, Måneskin su objasnili: „Bila je velika čast što Iggy voli našu glazbu i što je htio raditi s nama. Bilo je dirljivo vidjeti ga kako ispred nas pjeva “I Wanna Be Your Slave” uživo, bilo je jako moćno vidjeti tako velikog umjetnika, tako otvorenog i prijateljskog. Svi smo odrasli slušajući njegovu glazbu, a on nas je inspirirao da osnujemo bend, još nam je nevjerojatno da smo ga imali priliku upoznati i zajedno stvarati glazbu.”

Originalna verzija pjesme Måneskin “I Wanna Be Your Slave”:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X