Mangroove objavili spot za pjesmu ‘Ljeto bez nas’

Dvojac Toni Starešinić i Željka Veverec predstavljaju video ‘Ljeto bez nas’, prvi iz plesne trilogije Mangroovea.

Mangroove 'Ljeto bez nas'
Mangroove ‘Ljeto bez nas’

Ranije ovog ljeta, Mangroove su izbacili novi singl “Ljeto bez nas” i time na neki način zatvorili priču oko svog posljednjeg studijskog albuma “Sami” (Dancing Bear, 2015.). Spomenuti album iznjedrio je niz uspješnih singlova “Sami”, “Ljubavna”, “Nije da me ne voliš” i “Pokušaj” (feat. Dado Topić). Kada se jeka oko novog albuma stišala, Željka i Toni odlučili su snimiti tri singla kojima će zakoračiti na plesni podij. Prvi u najavljenom nizu je “Ljeto bez nas”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5rNo7fublYI[/youtube]

Video je sniman na živopisnoj lokaciji pored jedne rijeke u blizini Zagreba, a prikazuje dvoje zaljubljenih ljudi kako neopterećeno i potpuno opušteno uživaju u jednom ljetu. Video je režirala Sanja Šantak dok David Peroš Bonnot potpisuje montažu.

“Bilo je ovo jedno od najopuštenijih snimanja spota. Otišli smo na jedno od svojih najdražih mjesta s prijateljima i kamerom te s namjerom da nešto snimimo, a tamo se kao uvijek desila čarolija. Bili smo toliko opušteni da smo se po prvi puta i skinuli za potrebe snimanja, a kada ćemo ako ne sad!” – komentirala je Veverec dojmove sa snimanja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X