Mangroove predstavili novi album ‘Sami’

Novi studijski album zagrebačkog sastava Mangroove naslovljen ‘Sami’ (Dancing Bear Records) ovog je tjedna ekskluzivno dostupan za preslušavanje na glazbenoj platformi Deezer. Album ‘Sami’ u fizičku prodaju bit će pušten početkom studenog 2015. godine.

Mangroove 'Sami'
Mangroove ‘Sami’

Zapaženim, aktualnim singlom “Pokušaj” (feat. Dado Topić & Igor Geržina), Mangroove su najavili izlazak albuma “Sami” čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, a koji je objavljen pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear. Album će u fizičku prodaju biti pušten početkom studenog, ali već ovoga tjedna korisnici Deezera mogu ga ekskluzivno preslušati u cijelosti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NukCN5hMoz0[/youtube]

Treći po redu album u karijeri Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ona Dade Topića, Tedija Spalata, Nikole Marjanovića, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.

Osim autorskih pjesama, Mangroove su na album uvrstili i dvije obrade – “Human Nature” Michaela Jacksona te Gibonnijeva “Vesla na vodi”. O novom izdanju Mangroovea, talentirana autorica, pjevačica i frontmenica benda Željka Veverec kaže: ”Album je intimniji nego prošli, nekako je prepun nade i pozitivne energije. Toni bi dodao da smo izašli iz mračnog doba i krenuli prema svjetlu.”

Naslovnica albuma ‘Sami’ autorsko je djelo klavijaturista i autora Tonija Starešinića (Chui, Mangroove), na što je Mangroove posebno ponosan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X