Mansonov novi singl i album

Marilyn Manson je jučer objavio novi singl s nadolazećeg devetog studijskog albuma i pjesmu dao na besplatno skidanje svojim obožavateljima.

Marilyn Manson (Igor Jurilj)

Ime novog singla Marilyjna Mansona jest “Third Day of a Seven Day Binge” kojim najavljuje još deveti studijski album “Deep Six” – nasljednika uspješnog “Born Villain” iz 2012. Najavni singl uvjerljivo je najmirniji najavni singl u karijeri pjevača i istoimenog mu benda koji neodoljivo podsjeća na “Leave A Scar”, pjesmu s albuma “High End Of Low” iz 2009.

Iako se ranije smatralo kako će najavna stvar biti “Cupid Carries A Gun”, kao pjesma napisana za najavnu špicu televizijske serije “Salem”, od ideje se odustalo i “Third Day of a Seven Day Binge” je predstavljena javnosti na radijskoj emisiji BBC-jevog Radija 1, a odmah potom stavljena na službenu stranicu na besplatno skidanje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KRKsF17wY30[/youtube]

Iako još nije najavio definitivan datum izlaska albuma, zna se da je na njemu radio producent Tyler Bates, poznat po soundtrackovima za filmove “300” i “Watchmen”, čime Manson potvrđuje kako će novo izdanje biti orijentirano prema filmu, kao i spomenuti album iz 2009. To, dakako, nimalo ne čudi, s obzirom na njegovu strast prema filmskome mediju i glumačkim angažmanima koji su sve češći posljednjih godina, ali i sve prihvaćeniji kod kritike, kao što je bio slučaj s gostovanjem u “Sinovima anarhije.” Osim ove uloge, Manson bi uskoro mogao zaigrati na kazališnim daskama u grotesknom brodvejskom mjuziklu “The Prettiest Aryan. A NeoNazi’s Desire For Love & Beauty”, a prije toga njegova će se pjesma “Killing Strangers”, u produkciji Batesa, čuti u filmu “John Wick.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X