MAR snimila akustičnu izvedbu pjesme ‘Distance’ u Maksimiru

Marina Elezović aka MAR, talentirana i ujedno naša najmlađa kantautorica s albumom, kojeg je objavila ovog proljeća, došla je sa svojim prijateljem i glazbenim mentorom Adamom Semijalcem na zanimljivu ideju.

MAR – Distance (Acoustic Live In Maksimir)

Za razliku od zagrebačkog gradonačelnika koji bi građane slao na ledinu kraj Save, dvoje kantautora je osjetilo da je hlad maksimirske šume daleko bolje mjesto za doživjeti i podijeliti glazbu u vrijeme ovih vrućina.

Rezultat je akustična izvedba Marinine pjesme “Distance” s albuma “Calling Out”, koju je snimio i editirao Adam Semijalac aka Bebe Na Vole.

“Ma već duže vrijeme me proganja taj Maksimir i kako bi bilo super radit hit and run koncerte akustičnog tipa. Javiš ljudima na eventu koordinate i vrijeme i sve se desi na brzaka i razlaz”, kratko je komentirao Adam Semijalac ideju o Maksimirskom sessionu, ne isključujući mogućnost da se ubrzo neće dogoditi sličan akustični gig, njegov ili nekog drugog kantautora.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X