Marc Grabber i Bastian snimili zajednički album ‘Freedom’

Godinu dana je trebalo hrvatskom DJ-u i producentu Marcu Grabberu i slovenskom skladatelju i instrumentalisti Bastian a.k.a Boštjanu Golinaru kako bi stvorili jedinstveni zajednički album ‘Sloboda’.

  • 70
    Shares
Marc Grabber i Bastian (Slika/fotografija: Igor Popovich)

Grabber i Bastian su ozbiljno uzeli downtempo kao žanr. Na taj se način svatko od njih osjeća kao da je osobno napravio najsuvremeniji zapis do sada i doživio vrlo pozitivne reakcije nakon što je jednostavno poslao nekoliko snimki prijateljima, producentima, DJ-ima i obožavateljima. Ono što su stvorili može se opisati kao jedinstveni oblik pjesama koji vas tjera kroz bas-elektronsku glazbu i koja hvata njihovu ljubav prema složenim harmonijama i modernim minimalističkim ritmovima.

Marc Grabber i Bastian ‘Freedom’

Bastian, inspiriran svojim iskustvima klasičara doveo je album na drugu razinu koristeći melankolične harmonije kako bi pokušao zadržati ga više za um, a manje za tijelo.

Marc se sa svojim šarenim i širokim pristupom s ukusom pridružio svim dijelovima, stvarajući drukčiju break-beatove, tribal grooveove i plutajuće slojeve svijetlog zvukobraza.

Preslušajte Marc Grabbber & Bastian “Freedom”:

  • 70
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh