Marco Graber i Pipsi udružili snage u remixu singla ‘SSND’

Grabber je pjesmu potpuno rekonstruirao tako da ima malo sličnosti s originalom.

Pipschip&videoclips – “SSND (Marco Grabber Remix)”

Producent i DJ Marco Grabber ponovo je udružio kreativne snage s grupom PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS i isporučio remix za njihov posljednji singl „SNND“.

Kao i u slučaju njihove prošle suradnje, na remiksu pjesme „Pariz“, Grabber je pjesmu potpuno rekonstruirao tako da ima malo sličnosti s originalom.

“‘SSND’ je song o jedinki, sisavcu koji ne fita u svoj okoliš, šutnut poput stare kartonske kutije jer je zanemario i nije na vrijeme razvio vrlinu društveno poželjnih ovisnosti. Naravno, takav pojedinac je sumnjiv, strano tijelo i zaslužuje svaku osudu i prijezir,” tim riječima je singl opisao Dubravko Ivaniš, frontman Pipsa i autor pjesme.

“SSND” je ukupno treći singl skinut s “Vesne”, jednog od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma. Pipsi će pjesme s tog izdanja, kao i sve najveće hitove iz prebogate karijere odvesti ovog ljeta na brojne pozornice diljem regije.

U lipnju će bend nastupiti na Pagu, u Samoboru, Čakovcu i Mariboru. Zagrebačko Brundanje je na rasporedu 6. srpnja, a slijede ga do kraja mjeseca koncerti u Rijeci, Gospiću, Sinju, Ražancu i koprivničkom Rock Live festivalu. U kolovozu Pipsi će se uputiti prema Šibeniku 10. (gdje nastupaju s grupom Letu štuke) te Puli 15. (zajedno sa Štukama i Jonathanom). Sarajevski Beer Fest ugostit će bend 7. rujna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X