‘Marija budi oprezna’ Sare Renar remiksirao splitski dvojac Outcome

Sara Renar nastavlja otkrivati remikse pjesama s aktualnog albuma, objavljenog na Dan žena ove godine, sve dok vam u ruke ne servira remiks verziju albuma ‘Šuti i pjevaj’.

  •  
  •  
Sara Renar (Foto: promo)

Nakon što se u radijskom eteru zavrtio Hibrid Remix pjesme “Mlad kao mi”, Sara sada predstavlja remiks pjesme “Marija budi oprezna” koji je radio splitski elektronički dvojac Outcome. Pjesma je tako dobila jednu progressive house vizuru koja će se savršeno uklopiti u klupske ili radijske programe urbanih postaja u Hrvatskoj i regiji. Outcome nas ovim remixom uvodi u svoj magičan svijet, a kako pjesma odmiče, tako se magični svijet sve više otkriva do svojeg potpunog uskrsnuća koje će publiku odvesti na jedinstveno i plesno putovanje.

“Marija budi oprezna (Outcome Remix)” premijerno je predstavljen u programu Radija 808, a upravo je objavljen na svim streaming servisima te kreće na svoju zasluženu plovidbu bespućima interneta i radija.

Dok ova plovidba traje Sara Renar se i dalje posvećuje koncertnoj turneji na kojoj promovira albuma “Šuti i pjevaj”. Danas nastupa u Zaboku, 19. rujna je na Korčuli, 6. listopada očekuje je nastup na Impulse festivalu u Rijeci, a 9.10. stiže na HeadOnEast festival u Osijeku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X