Marilyn Manson dobio razglednicu od Charlesa Mansona

Shock rocker Marilyn Manson sigurno je ostao u šoku nakon što je dobio pismo od utamničenog Charlesa Mansona.

Charles Manson i Marilyn Manson (Foto: Wikipedia)

Najpoznatiji serijski ubojca iz šezdesetih iz zatvora je poslao pismo glazbeniku koji je za svoje umjetnički alias uzeo ime glumice Marilyn Monroe i prezime Charlesa Mansona.

Sadržaj razglednice koji je Manson ubojica  napisao Mansonu glazbeniku pojavio se prvo na stranici Loudwire prošlog tjedna. Sadržaj je apstraktan, ali se osjeti prijeteći ton u njemu.

Evo što je Charles Manson napisao Marilynu Mansonu:

Za Marilyna Mansona,

Prošlo je dosta vremena kako bih dospio u poziciju da dotaknem Marilyna Mansona. Sad imam kartu za igru. Pogledaj u moj non-profit ATWA i daj Mansonu ono što misliš da dobiva od zraka, drveća, vode i tebe. Ili ću platiti Mansonu ono što misliš da Manson dobiva – glazba je učinila Mansona vragom iz Abraxasa i siguran sam da bi htio nešto od onoga što imam od onoga što sam napravio. To je daleko od ravnoteže. Daleko od dobrog i lošeg, pravog i krivog.

Ono što ti ne činiš je ono što ću ja učiniti. Ono što ti činiš je ‘pjevajmo zajedno i kotrljajmo’ dok govoriš kako si mi uštedio puno koraka. Ne trebam to. To nije ni potreba ni želja. Duhovi plesača ubijaju zajedno, a ti si samo kruna sunčanice. Ti me gledaš od dolje sa svime time što je iznad mene – dva kamiona smeća, koji čine isto što i električni otpornici.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X