Marilyn Manson kolabirao na koncertu u Kanadi

Povraćanje Marilyna Mansona tijekom nastupa u Kanadskom gradu Saskatoonu nije bio dio performansa…

Marilyn Manson (Foto: Wikipedia)

Pjevač je cijeli dan prije nastupa patio od simptoma gripe, ali nije htio odgoditi ili otkazati nastup. Nakon sat vremena nastupa Marilyn Manson je kolabirao ne dovršivši započetu “The Beautiful People” kao niti ostatak koncerta prenosi kanadski exclame.com.

Nakon što su ga roadieji odveli s pozornice pjevač nije otišao u bolnicu već se vratio u hotel, a koncert koji bi trebao održati danas, 8. veljače u Calgaryju nije otkazan.

Prošli mjesec obilježio je Mansonovo podizanje tužbe protiv žene koja je tvrdila da je njegova zaručnica, te ga je, nakon što ju je udaljio od sebe, prozvala “pro-Nazi”.

Pravim imenom Brian Warner, Marilyn Manson tuži Yolandu Tharpe za klevetu, pogrešnu upotrebu općeg prava privatnosti, nezakonitu upotrebu njegovog umjetničkog imena za vlastitu komercijalnu korist te namjernog i nemarnog nanošenja emocionalne boli za što roker potražuje kompenzaciju u iznosu od 30.000 britanskih funti.

S druge strane Tharpe tvrdi kako ju je Manson opsjedao i kako je odgovoran za smrt njene dvije mačke.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X