Marilyn Manson objavo novi album ‘We Are Chaos’

Shock rock zvijezda Marilyn Manson objavio je svoj 11. studijski album naziva ‘We Are Chaos’. Na njemu se našlo 10 pjesama, među kojima i istoimeni singl čiji je video spot premijerno prikazan krajem srpnja. Dan prije objave izdanja predstavljena je i pjesma ‘Don’t Chase The Dead’, koja se također našla na njemu.

  •  
  •  
Marilyn Manson (Foto: Universal Music)

Manson je za Revolver otkrio process nastajanja albuma: “Započeo sam album s uvodom kojim je određen ugođaj čitavog izdanja. Napisali smo 10 pjesama kako bi se dočaralo tradicionalno značenje LP izdanja, s A stranom i B stranom. Baš kao u filmu ili predstavi, prisutna su tri čina. Bili smo vrlo detaljni u njihovom slaganju, ali nije bilo teško”, objasnio je koncept albuma, u čijem je nastajanju sudjelovao i producent Shooter Jennings.

„Kad smo Shooter i ja prije skoro dvije godine odlučili započeti rad na ovom albumu, bili smo na turnejama i morali smo uskladiti obaveze. Radeći s njim bio sam ohrabren isprobati nove stvari u procesu pisanja pjesama, ali i vratiti se već starim metodama. S producentske mi je strane pomogao da ostanem dosljedan sebi, ali i inovativan. Njegova mi je perspektiva približila višedimenzionalne elemente kojima sam oduvijek težio”, nadodao je Manson.

Napomenuo je i da je u razdoblju kreiranja albuma bio prisiljen poraditi na kreativnosti jer se tada njegova kuća renovirala pa je boravio u tuđem domu. “Osjećaj je skoro kao da za slikanje raspolažete samo bijelom i crnom bojom, ta bi se metafora mogla primijeniti u stvaranju glazbe. Na neki način su mi bile dostupne ograničene mogućnosti.”

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X