Marilyn Manson postao Petar Pan

Američka serija ‘Once Upon a Time’ ušla je u svoju treću sezonu kao serija koja daje modernu dimenziju poznatim bajkama i pričama, a među likovima pojavljuju se poznata filmska i glazbena lica. No kada Marilyn Manson postane Petar Pan, stvari postaju zanimljive.

Marilyn Manson na naslovnici Candy magazina

Mansonov hrapav i sumoran glas najprepoznatljiviji su dio njegove ikonografije, unatoč svim licima koje je preuzeo tijekom četvrtstoljetne karijere, a svoj glas posudio je odbjegloj sjeni vječnoga dječaka Petra Pana. Ta sjena nije nimalo razigrana i dječačka, kao što je to poznato iz originalnog predloška ili diznijeve varijante, nego se radi o, naravno, dijaboličkoj pojavi za koju je pjevač stvoren.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-lQnvAl4YxU[/youtube]

Njegov sve učestaliji angažman pred kamerama, umjesto u studiju, rezultirao je i ulogom u kratkometražnom igranom filmu „Wrong Cops“ gdje utjelovljuje idiota Davida Dolores Franka.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q7zlCqlvU30[/youtube]

Nedavno je nastupio u apsolutnoj minijaturi u seriji „Eastbound and Down“ gdje izgleda neprepoznatljivo i krajnje bizarno kao plavokosi beskičmenjak na koturaljkama.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gHwQqqY0aoY[/youtube]

O novom albumu, nasljedniku odličnog „Born Villaina“ zasad nema govora.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X