marisol predstavlja novi singl i video spot ‘Trio de Janiero’

Akustično-elektronski dvojac marisol predstavlja singl i video spot ‘Trio De Janeiro’ koji se nalazi na debitantskom albumu. Treći je to singl s nedavno objavljenog prvijenca ‘Žene mape’ kojim su marisol predstavili svoj svijet mango popa.

marisol (Foto: promo)

“Pjesma je o znatiželji, igri, istraživanju, prepuštanju, slobodi i protočnosti. Sve su to redom imenice kojima naše tijelo stremi i u kojima uživa, samo ako mu dopustimo. Ako bismo upitali svoja tijela što bi ona, a da uključimo racionalni glas, da otpustimo kočnice, uvjerenja i programe, tko zna na kakvo bi nas putovanje ili avanturu povelo. Možda jako daleko, do šarenog Ria”, poručuje marisol.

Prateći video spot u kojem, kako kaže bend, sramežljivost nema ni glavnu ni sporednu ulogu režirala je Barbara Radelja, koja potpisuje i scenografiju, kostimografiju te montažu, dok je snimatelj Denis Komljenović, koji se ujedno pojavljuje i kao glumac u spotu.

Nakon najavne pjesme “Kontrol frik”, te “Pasivna agresija”, “Trio De Janeiro” novi je singl s albuma “Žene mape” objavljenog za LAA. Devet pjesama koje prikazuju devet stranica iz života uklopljeno je u plesno, intimno, melankolično te istovremeno sretno iskustvo koje predstavlja nešto svježe i ukusno. Kritika već hvali bezvremenski osjećaj albuma, tekstove i žanr, kao i emotivnost koju donosi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X