Mary May izbacila ‘Black Porche’, novi singl uz objavu live albuma

‘Black Porsche’ novi je, ujedno i posljednji singl Mary May kojim predstavlja koncertni album ‘Things You Can’t Put Your Finger On / Live’ snimljen na nastupu održanom u zagrebačkoj 1. Gimnaziji krajem 2019. godine.

Mary May (Foto: promo)

Live album donosi proširenu verziju hvaljenog prvijenca “Things You Can’t Put Your Finger On” snimljenog uživo iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis. Prije pjesme “Black Porsche” Mary je izbacila singlove “Save Your Prayers” i “Grpwn Girl” koje je izvela s bendom u sastavu Luka Čapeta na gitari, Borko Rupena na bubnjevima, Marko Ferlan na kontrabasu i Marin Živković na saksofonu.

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom miksa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem. Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

Mary May ‘Things You Can’t Put Your Finger On / Live’

Album objavljuje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu. Izdanje dolazi u obliku dvostruke vinil ploče koju se online može naručiti preko webshopa Pass The Hat Records. Također, dostupna je za prodaju i u prodavaonicama Menarta i Karma vinil record shopa, te za slušanje na Bandcampu Pass The Hat Recordsa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X