Mayales u pjesmi ‘Roadie’ ugostio Terezu Kesoviju

Godinu dana od objavljivanja prvog najavnog singla ‘Danas smo happy’ sa trećeg nadolazećeg albuma, Mayales predstavlja novu pjesmu ‘Roadie’.

Mayales feat. Tereza Kesovija - Roadie
Mayales feat. Tereza Kesovija – Roadie

Laboratorij zvuka Petra Beluhana i Vlade Mirčete neumorno traži još nešto osim vrhunske pjesme, aranžmana i produkcije, na primjer suptilnu provokaciju i propitivanje fenomena povjerenja domaće publike prema glazbi koja zvuči svjetski, a otpjevana je na hrvatskom.

[youtube]http://youtu.be/WEwwDpj4H2U[/youtube]

Za razliku od brzog retro pop rock singla “Danas smo happy”, pjesma “Roadie” priziva disco zvuk baziran na neobičnom tekstu i vokalu koji se obraća iz ženskog roda te snažnom mantričnom groouveu koji bi mogao podsjetiti na veliki uspjeh davnog singla “Mogu i sama” iz 1997 godine. Za razliku od onda kada su pjesme Mayalesa nosili vokali Valerije Nikolovske i Kristijana Beluhana, ovdje se nastavlja ‘strategija’ oslanjanja na neobičan vokal Petra Beluhana, kojem će na pompoznom finalu ‘uskočiti’ neponovljiva Tereza Kesovija recitalom na francuskom jeziku.

Album je i dalje na stolu traženog producentskog dvojca Jure i Pavla iz Svadbasa sa kojima Mayales studiozno gradi zvuk svojeg trećeg albuma očekivanog za kraj 2016. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X