Mayales u pjesmi ‘Roadie’ ugostio Terezu Kesoviju

Godinu dana od objavljivanja prvog najavnog singla ‘Danas smo happy’ sa trećeg nadolazećeg albuma, Mayales predstavlja novu pjesmu ‘Roadie’.

Mayales feat. Tereza Kesovija - Roadie
Mayales feat. Tereza Kesovija – Roadie

Laboratorij zvuka Petra Beluhana i Vlade Mirčete neumorno traži još nešto osim vrhunske pjesme, aranžmana i produkcije, na primjer suptilnu provokaciju i propitivanje fenomena povjerenja domaće publike prema glazbi koja zvuči svjetski, a otpjevana je na hrvatskom.

[youtube]http://youtu.be/WEwwDpj4H2U[/youtube]

Za razliku od brzog retro pop rock singla “Danas smo happy”, pjesma “Roadie” priziva disco zvuk baziran na neobičnom tekstu i vokalu koji se obraća iz ženskog roda te snažnom mantričnom groouveu koji bi mogao podsjetiti na veliki uspjeh davnog singla “Mogu i sama” iz 1997 godine. Za razliku od onda kada su pjesme Mayalesa nosili vokali Valerije Nikolovske i Kristijana Beluhana, ovdje se nastavlja ‘strategija’ oslanjanja na neobičan vokal Petra Beluhana, kojem će na pompoznom finalu ‘uskočiti’ neponovljiva Tereza Kesovija recitalom na francuskom jeziku.

Album je i dalje na stolu traženog producentskog dvojca Jure i Pavla iz Svadbasa sa kojima Mayales studiozno gradi zvuk svojeg trećeg albuma očekivanog za kraj 2016. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X