Mel Camino predstavlja remiks ‘Škvadra’ – spot i singl iz filma ‘Ideš? Idem!’

Po prvi puta u trinaest godina postojanja, velikogorički bend Mel Camino predstavlja remiks neke svoje pjesme. Riječ je o remiksu singla ‘Škvadra’, pjesme s albuma ‘Kad? Sad!’, koja je svojim pop prizvukom na neki način i prizivala ovakav rasplet događaja.

Mel Camino ‘Škvadra’

“Škvadra” je netipičan singl Mel Camina – inače poprilično žestok rock zvuk zamijenjen je pomalo sjetnim i melodičnim electro pop melodijima, što je dokazalo da bend funkcionira i izvan unaprijed zadanih žanrovskih okvira.

Za energičan i plesni remiks “Škvadra (Remix Ideš? Idem!)” zaslužan je Hrvoje Prskalo, autori glazbe su Zlatko Majsec i Tomislav Tonković, tekst je napisao Zlatko Majsec, a pjesmu su aranžirali Hrvoje Prskalo, Viktor Grabar, Vid Križanić i Zoran Smoljanović. Prvijencima ovdje nije kraj – uz prvi remiks u karijeri, ovo je također prvi put da je pjesma Mel Camina završila u igranom filmu.

Riječ je o regionalno popularnom filmu “Ideš? Idem!” redatelja Ljube Zdjelarovića, a remiks “Škvadre” krasi čitavu odjavnu špicu. Maštovit video spot je dinamična kombinacija snimaka Mel Camina i kadrova iz filma, u kojem, između ostalih, glume popularni YouTuberi Baka Prase i Vid Juračić.

“Remiks “Škvadra” je naš prvi izlet u electro pop vode. Pjesma s nostalgijom opisuje neke ne tako davne dane kad su ljudi umjesto na kompjutore bili “navučeni” jedni na druge i živjeli kao pleme. Iznimno mi je drago da je pjesmu “preporodio” Hrvoje Prskalo i napravio remiks koji je čak i bolji od originala. Također, jako smo sretni da je “Škvadru prepoznala ekipa iz filmskog svijeta”! Kad se prepoznaju škvadra i ekipa, jedino što se može reći je: “Ideš? Idem!”” , kaže Zlatko Majsec, frontmen Mel Camina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X