Mel Camino u novoj postavi najavljuje novi album singlom i spotom ‘One Night Stand’

Nova postava Mel Camina predstavlja prvi dio novog materijala – singl provokativnog imena ‘One Night Stand’.

Mel Camino (Foto: promo)

Iako naziv pjesme to nagovještava, bend se nije okrenuo engleskom jeziku nego su radni naziv pjesme odlučili ostaviti jer je bolje zvučao od prijevoda na hrvatski jezik, a jasno dočarava o čemu je riječ bez dodatnog pojašnjavanja.

Po prvi put od osnutka benda autorski iza glazbe stoji čitav bend, a iza teksta već poslovično frontmen i kantautorska konstanta benda – Zlatko Majsec. Produkciju, miks i master radio je Hrvoje Prskalo.

Spot je sniman na otoku Hvaru početkom listopada kad je istovremeno bilo taman toliko toplo i taman toliko svježe da se tri dana snimanja (i popratne zabave) mogu ugodno provesti vani, odnosno uzduž i poprijeko čitavog tog divnog otoka. Spot je osmislila, režirala, montirala i odigrala/odglumila glavnu ulogu Dora Butković dok je za kameru i bodrenje kad se već padalo s nogu (štikli) bio zadužen Borna Obranović.

U coloringu je od velike pomoći bio Ante Delač. Dorin “sparing partner” u spotu je frontmen Mel camina Zlatko Majsec. Ovim putem posebno zahvaljuju gosponu Drezgi koji im je nesebično i besplatno ustupio svoj apartman na tri dana, a što je spasilo budžet i pomoglo da ne gladuju i žeđaju. Mel Camino imaju već spremne i druge materijale za novi studijski album, tako da ova glazbena avantura nije samo “one night stand”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X