Mel Camino u novoj postavi najavljuje novi album singlom i spotom ‘One Night Stand’

Nova postava Mel Camina predstavlja prvi dio novog materijala – singl provokativnog imena ‘One Night Stand’.

Mel Camino (Foto: promo)

Iako naziv pjesme to nagovještava, bend se nije okrenuo engleskom jeziku nego su radni naziv pjesme odlučili ostaviti jer je bolje zvučao od prijevoda na hrvatski jezik, a jasno dočarava o čemu je riječ bez dodatnog pojašnjavanja.

Po prvi put od osnutka benda autorski iza glazbe stoji čitav bend, a iza teksta već poslovično frontmen i kantautorska konstanta benda – Zlatko Majsec. Produkciju, miks i master radio je Hrvoje Prskalo.

Spot je sniman na otoku Hvaru početkom listopada kad je istovremeno bilo taman toliko toplo i taman toliko svježe da se tri dana snimanja (i popratne zabave) mogu ugodno provesti vani, odnosno uzduž i poprijeko čitavog tog divnog otoka. Spot je osmislila, režirala, montirala i odigrala/odglumila glavnu ulogu Dora Butković dok je za kameru i bodrenje kad se već padalo s nogu (štikli) bio zadužen Borna Obranović.

U coloringu je od velike pomoći bio Ante Delač. Dorin “sparing partner” u spotu je frontmen Mel camina Zlatko Majsec. Ovim putem posebno zahvaljuju gosponu Drezgi koji im je nesebično i besplatno ustupio svoj apartman na tri dana, a što je spasilo budžet i pomoglo da ne gladuju i žeđaju. Mel Camino imaju već spremne i druge materijale za novi studijski album, tako da ova glazbena avantura nije samo “one night stand”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X