Mel Gibson kaže da i dalje radi na posljednjem nastavku ‘Smrtonosnog oružja’

Glumac je također ponovio da će on režirati film koji je prvi put najavljen 2020. godine.

‘Lethal Weapon’

Prema Melu Gibsonu, film “Lethal Weapon 5” još uvijek je u planu.

Godine 2020. producent Dan Lin potvrdio je da se radi na petom filmu u franšizi s Melom Gibsonom i Dannyjem Gloverom koji su se trebali vratiti uz redatelja franšize Richarda Donnera. Kasnije te godine, Donner je potvrdio da će “Lethal Weapon 5” biti posljednji nastavak filmske franšize.

Nažalost, Richard Donner preminuo je u srpnju 2021. u dobi od 91 godine. Film je zatim odgođen, a Mel Gibson je u studenom 2021. objavio da mu je Donner rekao da bi upravo on trebao režirati sljedeći film u filmu slučaju redateljeve smrti.

Od tada je film slabo napredovao, no sad je Gibson otkrio nove detelja o “Lethal Weapon 5”. Govoreći o podcastu Inspire Me, Gibson je rekao da je film još uvijek u izradi i da je i dalje spreman režirati ga.

“Režirat ću peti film u serijalu Smrtonosno oružje“, rekao je Gibson. “Richard Donner, koji je napravio ostala četiri, nažalost je preminuo i bio je dobar prijatelj. Nekako me zadužio da nastavim projekt, tako da će mi biti čast da to učinim.”

Gibson je zatim otkrio da je Donner “dospio prilično daleko” sa scenarijem filma, te da je njegov tim to uglavnom zadržao netaknutim dok je dovršavao scenarij: “Upotrijebili smo ono što je bilo tamo i nastavili smo čačkati po tome i raditi na tome. Prilično sam zadovoljan. Bilo mi je zabavno.” Dodao je: “Smiješno je, ali je i prilično ozbiljno. Bavi se s nekoliko teških pitanja. Veselim se.”

Izvorno “Smrtonosno oružje” objavljeno je 1987. i iznjedrilo je tri nastavka, a posljednji je objavljen 1998. godine. Franšiza prati eskapade detektiva Martina Riggsa (Gibson) i njegovog partnera detektiva Rogera Murtaugha (Glover).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X