Metallica će donirati više od pola milijuna američkih dolara australskim vatrogascima

Metallica se obvezala da će donirati više od 500 000 američkih dolara u nastojanju da se u Australiji potpomogne gašenje požara. Njihova donacija će biti poslana službama NSW Rural Fire Service i Victoria’s Country Fire Authority (CFA).

Metallica (Foto: Wikipedia)

„Potpuno smo preplavljeni vijestima o divljanjima požara koji se prostiru na milijunima hektara širom Australije, a koji imaju veliki utjecaj na Novi Južni Wales i Viktoriju. Nastala razaranja i razorni učinci na sve stanovnike, životinje, okoliš i nevjerojatnu zemlju Australiju uistinu su srceparajući, “sužbena je izjava benda koji poziva i druge da se pridruže u pomoći: “Pridružite nam se i učinite sve što možete kako bismo pomogli jer mi, zajedno sa svojom fondacijom “All Within My Hands” izdvajamo 750.000 australskih dolara za  NSW Rural Fire Service i Victoria’s Country Fire Authority (CFA) kako bi pomogli u pružanju pomoći.”

“NSW RFS je najveća svjetska dobrovoljna vatrogasna organizacija i sva sredstva donirana tijekom ove izvanredne situacije usmjerena su prema službama koje pomažu žrtvama ovih posebno razornih australskih požara”, nastavila je Metallica. “CFA (Country Fire Authority) je organizacija za zaštitu od požara i hitna služba koja pomaže u zaštiti 3,3 milijuna Viktorijanaca, i djeluje zajedno sa zajednicama kako bi zaštitile stanovništvo od požara i drugih destruktivnih pojava.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X