Metallica najavila fotomonografiju ‘The Black Album In Black & White’

Knjiga pored već poznatih sadrži i dosad neobjavljene crno-bijele fotografije benda iz perioda objave legendarnog eponimnog ‘Crnog albuma’.

Metallica kroz objektiv Rossa Halflina – The Black Album In Black & White

Grupa je podijelila novi trailer za svoju knjigu fotografija “The Black Album in Black & White” u suradnji s fotografom Rossom Halflinom s kojom uz već objavljeno raskošno reizdanje albuma slave 30. godišnjicu od dana kad je njihov najprodavaniji album u povijesti ugledao svjetlo dana.

Knjiga sadrži brojne klasične i prethodno neobjavljene fotografije Metallice, uključujući snimke u studiju i slike s turneje koja je sadržavala 300 koncertnih datuma između 1991. i 1993. godine i koja je uslijedila nakon objavljivanja ploče.

Tvrdoukoričenog tiska s metalik srebrnom naslovnicom “The Black Album in Black & White” opisana je kao “epska proslava jednog od najlegendarnijih rock albuma”.

Ulrich je rekao: “U vrijeme kada su se pjesme i snimka spojili, razina samopouzdanja bila nam je na vrhuncu i osjećali smo se bolje nego ikad u vezi s tim tko smo i kako gledamo na sebe s obzirom na to da nas fotografiraju.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X