Metallica objavljuje slikovnicu za djecu

‘The ABCs of Metallica’ dolazi u studenom.

“The ABCs of Metallica”

Metallica najavljuje objavu slikovnice za djecu “The ABCs of Metallica” koja izlazi 26. studenog. Šarenu knjigu s bendom je napisao Howie Abrams, a za ilustracije je zaslužan Michael “Kaves” McLeer koji je sudjelo u izložbi Metallice “Obey Your Master” 2012. godine.

“Uz rime i ilustracije, “The ABCs of Metallica” baca pogled na povijest benda od A do Z!”, piše bend na svojim stranicama. “Svako slovo abecede predstavlja neki trenutak s našeg putovanja od garažnih dana do danas.”

Dio prihoda ići će bendovoj dobrotvornoj zakladi All Within My Hands koja je posvećena stvaranju održivih zajednica podržavanjem edukacije, borbe protiv gladi i pružanju drugih lokalnih službi. Knjiga je dostupna za prednarudžbe na stranicama benda.

Osim slikovnice, bend priprema i proslavu dvadesete obljetnice svog albuma “S&M” koju će obilježiti koncertom u San Franciscu nazvanom S&M².

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X