Metz pjesmom ‘A Boat to Drown In’ najavljuju novi studijski album

Album ‘Atlas Vending’ izlazi 9. listopada.

Metz (Foto: Norman Wong)

“Atlas Vending” grupa Metz opisuje kao “najdinamičniji, najdimenzionalniji i najuvjerljiviji rad u karijeri”. Pokrivajući naizgled različite teme kao što su očinstvo, rušenje socijalne tjeskobe, ovisnosti, izolacija, paranoja izazvana medijima i nemirni poriv da se sve ostavi iza sebe, svaka od deset pjesama “Atlas Vendinga” nudi sažetak današnjeg društvenog stanja i zajedno tvori glazbeni i narativni cjelinu.

Prvi singl “Atlas Vendinga”, “A Boat to Drown In”, je, prema riječima Metzovog Alexa Edkinsa; “…o ostavljanju loše situacije iza sebe. O prevladavanju prepreka koje su vas nekoć zadržavale, izdignuti se iznad i gledali prema boljoj budućnosti. Naslov se odnosi na potpuno uranjanje u ono što volite i korištenje toga kao utočišta od negativnosti kao katalizatora promjene. ”

Metz ‘Atlas Vending’

Bend je podijelio novi videozapis za pjesmu koju je redatelj Tony Wolski želio vizualno poboljšati i proširiti na tim idejama. “Pjesma ima “lijepu zatupljujuću otrcanost” prema kojoj smo se željeli ogledati u vizualnom. Stoga smo odlučili romantizirati porijeklo našeg glavnog junaka u njegovim zabludama o ljubavi i zajedništvu. U vrijeme kada se svi istovremeno suočavaju s nekom vrstom izolacija, priču o usamljenosti – i o maniri koja dolazi s tim – rekao bih prikladno”, izjavio je Wolski.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X