Metz pjesmom ‘A Boat to Drown In’ najavljuju novi studijski album

Album ‘Atlas Vending’ izlazi 9. listopada.

Metz (Foto: Norman Wong)

“Atlas Vending” grupa Metz opisuje kao “najdinamičniji, najdimenzionalniji i najuvjerljiviji rad u karijeri”. Pokrivajući naizgled različite teme kao što su očinstvo, rušenje socijalne tjeskobe, ovisnosti, izolacija, paranoja izazvana medijima i nemirni poriv da se sve ostavi iza sebe, svaka od deset pjesama “Atlas Vendinga” nudi sažetak današnjeg društvenog stanja i zajedno tvori glazbeni i narativni cjelinu.

Prvi singl “Atlas Vendinga”, “A Boat to Drown In”, je, prema riječima Metzovog Alexa Edkinsa; “…o ostavljanju loše situacije iza sebe. O prevladavanju prepreka koje su vas nekoć zadržavale, izdignuti se iznad i gledali prema boljoj budućnosti. Naslov se odnosi na potpuno uranjanje u ono što volite i korištenje toga kao utočišta od negativnosti kao katalizatora promjene. ”

Metz ‘Atlas Vending’

Bend je podijelio novi videozapis za pjesmu koju je redatelj Tony Wolski želio vizualno poboljšati i proširiti na tim idejama. “Pjesma ima “lijepu zatupljujuću otrcanost” prema kojoj smo se željeli ogledati u vizualnom. Stoga smo odlučili romantizirati porijeklo našeg glavnog junaka u njegovim zabludama o ljubavi i zajedništvu. U vrijeme kada se svi istovremeno suočavaju s nekom vrstom izolacija, priču o usamljenosti – i o maniri koja dolazi s tim – rekao bih prikladno”, izjavio je Wolski.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X