Michael Kiwanuka singlom ‘You Ain’t The Problem’ najavio eponimni album za jesen

Michael Kiwanuka najavio je detalje oko objave svojeg trećeg studijskog albuma ‘KIWANUKA’. Album će objaviti 25. listopada, a već sad nam je dostupan i prvi singl s albuma – ‘You Ain’t The Problem’.

Michael Kiwanuka ‘You Ain’t The Problem’

Michael Kiwanuka je svoj novi album snimao u New Yorku, Los Angelesu i Londonu, a produkciju potpisuju Danger Mouse i Inflo, koji su radili i na njegovom albumu “Love & Hate”. Za svoj novi album Kiwanuka objašnjava: “Mislim da je moj prošli album bio poput terapije. Ovaj govori o osjećaju zadovoljstva samim sobom. Govori o prihvaćanju samog sebe te istražuje što danas znači biti čovjek.” Prva pjesma s albuma, “You Ain’t The Problem” nam je već dostupna, a za nju je napravljen i lyric video.

Kiwanuka je na novom album radio dvije godine, a očekuje se puno snažnih glazbenih tema i sanjarskih melodija, te će slušatelji imati osjećaj kao da slušaju jednu dugačku pjesmu. Sve to je, naravno, popraćeno i vokalnim dionicama u kojima će Michael progovarati o svojem identitetu, ali i o nadi u budućnost.

Michael Kiwanuka svoj je posljednji studijski album naziva „Love & Hate” objavio 2016. godine. Izdanje je dobilo brojne pohvale te je Michaelu osigurao nominaciju za nagradu BRIT u kategoriji najboljeg britanskog albuma. Talentirani kantautor je trenutno na velikoj turneji po Europi, a za 2020. je najavio i turneju po Velikoj Britaniji. Hrvatska publika imala ga je priliku slušati prošlog srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

KIWANUKA popis pjesama:

You Ain’t The Problem
Rolling
I’ve Been Dazed
Piano Joint (This Kind Of Love) Intro
Piano Joint (This Kind Of Love) Main
Another Human Being
Hero/Hard To Say Goodbye
Final Days/Interlude (Loving The People)
Solid Ground
Light

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X