‘Mirakula Fantastika’ grupe Kultur Shock – san o ljepšoj stvarnosti

Drugi dio ‘Drama’ EP-a Kultur Shocka pod nazivom ‘Mirakula Fantastika’ zaokružuje dvije pjesme u jednu cjelinu. Nakon ‘Refugee Songa’, ‘Mirakula Fantastika’ govori o snu ili o lažnoj ljubavi koja bježi od stvarnosti u kojoj zdrav razum ne može pronaći svoje utočište. ‘Mirakula Fantastika’ je sve ono što želite da vam se desi i čemu se nadate da se potajno može ponoviti.

  • 12
    Shares
Kultur Shock (Foto: promo)

Kultur Shock preko dva desetljeća upozorava, ukazuje i predviđa probleme koji nas tek kasnije zadese. Možda bi sve bilo bolje kada bi ljudi na vrijeme otvorili oči i uspjeli zadržati nešto o čemu poslije moraju da sanjaju, te da u tom snu nađu utočište koje su prethodno mogli izgraditi.

„Izgleda da su se naša pretkazanja desila. Kada smo prije deset godina napisali pjesmu “Build the Wall”, izgleda da nas je ludi Trump poslušao, a mi smo samo htjeli da ukažemo na problem netolerancije. Definitivno mi više ne pada na pamet da pišem pjesme o upotrebi nuklearnog naoružanja, možda opet čuje netko tko ne treba. Nazovite to kako hoćete, naučnom fantastikom, bajkom, ali je vrijeme da i ja proreknem lijepu budućnost, možda se i to ispuni“ izjavio je Srđan Jevđević, frontmen benda Kultur Shock.

Kultur Shock ovog ljeta kreću na svoju novu turneju u sklopu koje će posjetiti mnoge gradove Balkana, a točne datume možete provjeriti na Facebook stranici benda.

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh