Mladi autor Bunú predstavlja se video spotom ‘Life Chant’ i albumom ‘Walk The Path’

Kroz hip-hop, afrobeat i world melodije ovaj alternativni indie album dašak je svježine i dobrih vibracija u ovim ne tako jednostavnim vremenima.

Martin Reljanović – Bunú (Foto: Petar Santini)

Albumom “Walk the Path” na domaću scenu dolazi Martin Reljanović, umjetničkog imena Bunú.

Ovaj alternativni indie vješto koketira s hip-hopom, afrobeat i world melodijama. Cijeli album je nastao na iPadu, te su samo vokali, te poneki dodatni live instrumenti snimljeni u Red Records studiju. iPad muzička produkcija zainteresirala je Martina prije pet godina upravo zbog direktnosti i brzine izrade soničnih ideja, a u isto vrijeme je pod mentorstvom Andreja Lončarića završio muzičku produkciju na MPA akademiji.

Bunú ‘Walk The Path’

Tako se uz pomoć virtualnih instrumenata na albumu mogu čuti orkestralni dijelovi, razni gudački instrumenti i trube koje je odsvirao Martin, ali i žive bas i električne gitare, te klavijature i bubnjevi. Uz Martina, na albumu možemo čuti dionice basa, gitare i klavijatura koje je odsvirao Đuro Ravenšćak, te live bubanj na pjesmama “Inside Us” i “Soul Fire” koji je odsvirao Vedran Šarić.

Na pitanje kako bi opisao svoju glazbu Martin odgovara: “Album “Walk The Path” je univerzalna priča o osobnom putovanju, prepoznavanju i upoznavanju samog sebe. O vjeri u moć uzdizanja iznad svojih okolnosti i problema te o strahu i sumnjama kao ultimativnim životnim iluzijama.”

Video spot za pjesmu “Life Chant”, režirao Petar Varat, a video prati tematiku albuma istražujući um, duh i odnos čovjeka prema samom sebi, te prema prirodi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X