Moby otkazao turneju predstavljanja knjige po Irskoj i Velikoj Britaniji nakon komentara Natalie Portman

Moby je otkazao svoju predstojeću turneju u Velikoj Britaniji, samo tjedan dana nakon što je proglašen ‘jezovitim’ zbog tvrdnje da se jednom našao s Natalie Portman, što je glumica javno opovrgnula.

Moby i Natalie Portman (Foto: Wikipedia)

Utjecajni producent plesne glazbe trebao je promovirati svoju autobiografiju “Then It Fell Apart” s nastupima u predstojećem tjednu na Hay Literary Festivalu, londonskoj EartH-u, Manchester Harris Centru u Manchesteru i Dublinskom kazalištu Liberty Hall.

No, obavijest na njegovoj službenoj web stranici potvrdila je da se turneja neće nastaviti. “Moby otkazuje sve predstojeće javne nastupe u doglednoj budućnosti”, navodi se na web stranici. “Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti. sve ulaznice će biti vraćene na mjestu kupnje, a Moby je voljan napisati posvetu svima koji su kupili ulaznice za te događaje. ”

Kontroverza oko knjige nastala je nakon što je i internetom počeo kružiti isječak Mobyjevog spornog prikaza njegove prividne veze s Portman.

Moby je jučer objavio i na svom Instagram profilu, rekavši da će “otići na neko vrijeme”. “Ali prije nego što to učinim, želim se ponovno ispričati i jasno reći da je sve ovo moja krivnja”, napisao je. “Ja sam taj koji je izdao knjigu, a da je nisam pokazao ljudima o kojima sam pisao. Ja sam taj koji ju je branio arogantno. Ja sam taj koja se ponašao bezobzirno i nepošteno, i u 2019. i u 1999. godini. Očito se nikog drugog ne može kriviti osim mene. Hvala vam i žao mi je Moby.”

Knjiga “Then It Fell Apart” uistinu je recentni primjer one stare latinske izreke nomen est omen.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X