Moby otkazao turneju predstavljanja knjige po Irskoj i Velikoj Britaniji nakon komentara Natalie Portman

Moby je otkazao svoju predstojeću turneju u Velikoj Britaniji, samo tjedan dana nakon što je proglašen ‘jezovitim’ zbog tvrdnje da se jednom našao s Natalie Portman, što je glumica javno opovrgnula.

Moby i Natalie Portman (Foto: Wikipedia)

Utjecajni producent plesne glazbe trebao je promovirati svoju autobiografiju “Then It Fell Apart” s nastupima u predstojećem tjednu na Hay Literary Festivalu, londonskoj EartH-u, Manchester Harris Centru u Manchesteru i Dublinskom kazalištu Liberty Hall.

No, obavijest na njegovoj službenoj web stranici potvrdila je da se turneja neće nastaviti. “Moby otkazuje sve predstojeće javne nastupe u doglednoj budućnosti”, navodi se na web stranici. “Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti. sve ulaznice će biti vraćene na mjestu kupnje, a Moby je voljan napisati posvetu svima koji su kupili ulaznice za te događaje. ”

Kontroverza oko knjige nastala je nakon što je i internetom počeo kružiti isječak Mobyjevog spornog prikaza njegove prividne veze s Portman.

Moby je jučer objavio i na svom Instagram profilu, rekavši da će “otići na neko vrijeme”. “Ali prije nego što to učinim, želim se ponovno ispričati i jasno reći da je sve ovo moja krivnja”, napisao je. “Ja sam taj koji je izdao knjigu, a da je nisam pokazao ljudima o kojima sam pisao. Ja sam taj koji ju je branio arogantno. Ja sam taj koja se ponašao bezobzirno i nepošteno, i u 2019. i u 1999. godini. Očito se nikog drugog ne može kriviti osim mene. Hvala vam i žao mi je Moby.”

Knjiga “Then It Fell Apart” uistinu je recentni primjer one stare latinske izreke nomen est omen.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X