‘Monster Hunter’ – prvi kino trailer akcijsko-avanturističkog SF spektakla

Akcijsko-avanturistički SF spektakl ‘Monster Hunter’ temeljen je na istoimenoj seriji video igara koja je postala globalni fenomen, a sada je došlo vrijeme da čudovišta dođu na kino platna.

Milla Jovovich i Tony Jaa u filmu ‘Monster Hunter’

U glavnoj ulozi je Milla Jovovich (Peti element, Resident Evil) kao iskusna kapetanica Ardemis koja predvodi svoju postrojbu marinaca. U ulozi misterioznog lovca na čudovišta našao se Tonyja Jaa (Fast & Furious 7, xXx: Return of Xander Cage) dok od ostalih glumačkih imena treba istaknuti T.I. Harrisa (Ant-Man, Takers) i Rona Perlmana (Hellboy, Sons of Anarchy).

Redatelj i koscenarist filma je Paul W.S. Anderson (Event Horizon, Resident Evil, AVP: Alien vs. Predator) koji je pri ostvarenju svoje filmske vizije surađivao s producentom video igre Ryozom Tsujimotom i njezinim redateljem Kanameom Fujiokom.

Kada se sudare dva svijeta Milla Jovovich biva prebačena u novi svijet koji je dom ogromnim i zastrašujućim čudovištima otpornima na naše oružje. Ona će se morati udružiti s lovcima iz njihovog svijeta kako bi se suprotstavila čudovištima i vratila kući.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X