Mortal Kombat Novu godinu čestitao iza rešetaka

Mortal Kombat se neudobno smjestio s jedne strane rešetaka, a sa druge strane su zdravlje, ljubav, porodica i prijatelji – život koji je sticajem planetarnih okolnosti osuđen na robiju, bez izgleda za skorašnje pomilovanje

Mortal kombat ‘Zatvor’

U trenutku kada se to činilo nemogućim, krajem lipnja prošle godine, Mortal Kombat je odnio veliku pobjedu – uspeli su očuvati tradiciju i da pred više tisuća ljudi održe veliki beogradski Antievrovizijski koncert. Nisu ni slutili da se od tada neće sresti sa publikom.

,,Ovaj svet ne prepoznajem” reći će Mortal Kombat u novoj pjesmi ,,Zatvor” za koju su snimili i spot kojim su simbolično zaokružili 2020., godinu koja je imala potencijal oboriti dotadašnji rekord po broju nastupa benda.

Mortal Kombat se neudobno smjestio s jedne strane rešetaka, a sa druge strane su zdravlje, ljubav, porodica i prijatelji – život koji je sticajem planetarnih okolnosti osuđen na robiju, bez izgleda za skorašnje pomilovanje.

Baš 31. prosinca bend je završio dijagnostiku aktualnog trenutka i uobličio ju je u video spot snimljen u saradnji sa Sašom Nikolićem.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X